Faházat a szakértőtől…
Telefon: +36 20 945-19-87
  • Boros faházak, elárusító faházak bérelhetők, megvásárolhatók.
    Telefon: +36 (20) 945-19-87
  • Garázsok, kerti tárolók nagy választékban
    Telefon: +36 (20) 945-19-87

faház, faházak, szerszámtároló, garázs, előtetőFaház választékunk minden igényt kielégít, legyen az elárusító faház, boros faház, kerti faház, bérelhető faház. Szerszámtároló faházaink, garázsaink, megoldják a zsúfolt pince problémáját. Az általunk forgalmazott termékek a faipari készítmények széles skáláját lefedik, kezdve a kerti- és  hétvégi házakon, szerszámtárolókon és nyaralókon keresztül a garázsokig. Faházainkhoz, teljes körű terméktámogatást nyújtunk, az alapozástól a felállításig.

6 éve forgalmazunk Erdélyből első osztályú lucfenyőből készült faházakat. Ez a klíma – Hargita és környéke – gondoskodik a speciális fastruktúráról, mely extrém tartósságot szavatol faházainknak, termékeinknek. A profilok általában 4 cm vastagságúak, de készülhetnek 7 és 2,5 cm-rel egyéni kérésre. Cégünk garantálja a termékeik minőségét és garanciát nyújt a gyártási és szerkezeti hibákra. Faházainkra általánosan 5 év a vásárlástól számított garancia, de a természet, az ember által okozott sérülésekre, károkra, illetve a rosszul megalapozott házra, szerelésre vagy hibás karbantartás esetére nem tudunk garanciát vállalni.

HASZNOS TUDNIVALÓK

Alapozás

faház, faházak, szerszámtároló, garázs, előtetőAz alap elkészítését a legnagyobb gondossággal végezze. Az alapnak teljesen síknak és vízszintesnek kell lennie, hogy a rákerülő farészek megfelelően feküdjenek. Az alap oldalai merőlegesen találkozzanak, és ne lépjék túl a fal síkját, így elkerülhető a lepergő csapadékvíz bevezetése a faszerkezet alá. Javasoljuk az alap szigetelését egy réteg bitumenes vízzáró szigetelővel. Az alábbi alapozási megoldásokat javasoljuk: beton lemezlap-széleken sávalap- vagy betontömb alapozás. Az utóbbi esetben egy padlóráma kialakítása szükséges fagerendából.

Tárolástól az összeszerelésig

A felületkezelés nélkül szállított faház osztályozott lucfenyőből készült. A faházak csomagolása nem vízzáró, ezért a felállításig védett, száraz helyen, a talajtól eltávolítva kell tárolni. Minden faházat kezeletlenül szállítunk le.

Az alappal érintkező alkatrészeket le kell kezelni kitettségi osztályba sorolás függvényében minősített favédő szerrel. Az összeszerelés után nem elérhető fa részeket előre be kell kenni megfelelő vastagságban védőszerrel. Közvetlenül a felállítás után az egész faházat be kell kenni mélyen beszívódó favédő alapozóval. A fedőfestéshez olyan időjárásálló lazúr használatos, amely biztosítja a faanyag magas szintű fizikai védelmét nedvesség és UV- sugárzás ellen, vízlepergető nedvességszabályzó és fényálló.

 
Lőrincz És Társa Kft.
 
Cím:
8220 Balatonalmádi
 
 
Baross Gábor utca 67.
 
Kapcsolattartó:
Primmer Ildikó
 
Mobil:
+36 20/945-19-87
 
E-mail:
ildikoprimmer@gmail.com